Kompetens - Kvalite - Service - Trygghet

Ögonlaser

Välkommen till Motala och Ögonlasern

Välkommen till Sveriges mest erfarna ögonklinik för synkorrigerande ögonbehandling. De flesta synfel kan åtgärdas och efter en förundersökning kan vi fasställa om just du är lämplig för en synfelsbehandling. Vi behandlar närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Behandlingarna görs med en lasermaskin eller om man är ålderssynt så gör man ett linsbyte.

Linsbyten sker i Norrköping och Linköping och laserbehandlingarna görs i Norrköping. Alla våra behandlingar görs av ögonläkare med lång erfarenhet så du är i goda händer! .

Ögonlasern har utfört mer än 35 000 synfelsbehandlingar sedan 1990. Hos oss möter du Sveriges främsta ögonläkare och ett väl inarbetat team som tar hand om dig både före och efter behandlingen.

Förundersökning

Kafa Optik utför vi förundersökningen inför din ögonbehandling. Vid förundersökningen görs noggranna mätningar och kontroll av synfelet och ögonens allmänna hälsa utförs också.
ogonlaserogonlaser
ogonlaser
ögonlaser

ASA (Advanced Surfice Alation) laserbehandling


ASA är en ytlig laserbehandlings metod som utvecklats för erhålla maximal säkerhet och förbättra resultatet ytterligare jämfört med andra metoder. Alla operationer utförs sterilt och efter en förundersökning avgörs om just ditt synfel kan opereras. RLE (linsbyte) RLE innebär att ögats egen lins ersätts av en plastlins som korrigerar avståndssynfel så som