Linser


​Hos oss på Kafa Optik kan du testa alla möjliga sorters linser. Du väljer det som passar dig bäst. Vi har allt ifrån: Endagslinser, Månadslinser, Dygnetruntlinser, Progressiva linser och även färgade linser.  Kom ihåg, att kontaklinser inte är ett substitut för glasögon utan ska ses som ett kompliment!
Kontaktlinser
Nästintill alla människor kan bära linser. oavsett om du är närsynt, översynt, ålderssynt eller astigmatiker. Linser passar bäst till folk med en mer aktiv livstil och som vill slippa problematiken som associeras med bärandet av traditionella glasögon.

Endagslinser
Endagslinser är det bästa valet av linser för dig som vill undvika allt som har med linsskötsel att göra, du öppnar enkelt upp en ny förpackning linser varje morgon som du använder dagen ut, och tar ut och slänger de innan du ska lägga dig.

Månadslinser
Månadslinser passar perfekt för dig som inte vill behöva hålla koll på massvis med linser hemma, utan kan köpa dig ett par som du kan använda hela månaden lång, detta kräver dock att du har ett skötselkit för att tar hand om och tvätta dina linser.

Progressiva linser
Vill du kunna läsa både på långt håll och samtidigt kunna se bra på nära, då är progressiva linser det bästa valet för dig. Dessa liner är slipade med både när och avståndsstyrka. 

Dygnet runt-linser
Många av våra linstyper finns även som dygnet-runt-linser. Bekvämt seende från det att du vaknar tills när du går och lägger dig. 

Stabila linser
För dig med kraftigare synfel eller kraftigare astigmatism så kan stabila linser vara ett bra alternativ.

Nattlinser
Kontaktlinser som du sätter in i ögat innan du går och lägger dig, och som du tar av dig när du vaknar, tillåter dig att se bra hela dagen lång utan att ha något i ögat.

Färgade linser
Sugen på att byta till någon annan färg på dina ögon? Med våra färgade linser kan du byta färg på dina ögon efter väder, humör, eller årstid! Vi har ett stort utbud utav färgade linser.
pure visionpure vision
pure vision
acurveacurve
acurve
dailiesdailies
dailies
coopervisioncoopervision
coopervision
line4line4
line

DYGNET RUNT-LINSER 

Dygnet-runtlinsen är byggd för att släppa igenom maximalt med syre till ditt öga. På så sätt kan ögat ”andas” trots att linsen ligger på.

MÅNADSLINSER 

Månadslinsen är fortfarande den vanligaste linstypen. Du tar av linsen på kvällen och sätter i den igen morgonen därpå eller vid behov.

PROGRESSIVA LINSER 

En och samma kontaktlins hjälper dig alltså att se tydligt när du läser tidningen, jobbar vid datorn eller kör bil. Finns som månadslins och endagarslins.