lineline
line
  • tf2
  • sl1
  • gucci
  • andy-wolf
  • caroline-abram
  • namnlos1

Välkommen till Kafa Optik

En familjeägd optikerbutik grundad 1996. 
Hos oss får du all den professionella hjälp du kan kräva oavsett om du behöver glasögon, kontaktlinser, solglasögon, terminalglasögon, skyddsglasögon eller andra synhjälpmedel.
​​​​​​​
lineline
line

Glas från Carl Zeiss 

Fullt UV-skydd även i alla klara glas från ZEISS.
Solens UV-strålar finns alltid där. Även på en mulen dag. UV-strålning är farligt för ögonen och kan leda till skador på ögat. Därför erbjuder Zeiss alltid fullt UV-skydd i alla deras glasögonglas!

Vid tillverkningen av ZEISS glas mäter man användarens ögon med hjälp av avancerad och toppmodern datorteknik. Resultatet är en perfekt bild, lika unik som ditt fingeravtryck, som tar hänsyn till synfel som kanske inte upptäcks vid en vanlig synundersökning. Denna stora mängd information gör det möjligt att tillverka ett glas exakt utformat för den individuella användaren: för bättre seende i mörker och i dåliga ljusförhållanden, förbättrat kontrastseende och en intensivare färguppfattning.
lineline
line
bild pa forstorningsglas korrigerad dawid 2bild pa forstorningsglas korrigerad dawid 2
bild pa forstorningsglas korrigerad dawid 2

Inte lika bra syn som innan?

När vanliga glasögon inte räcker till så kan vi även hjälpa dig som inte längre kan se lika bra, vare sig det beror på förändringar i gula fläcken eller på grund utav något annat tillstånd som kan förekomma, så kan vi som en del av Speciallistoptikernaerbjuda all möjlig hjälp för att förbättra och underlätta er vardag
lineline
line

Problem med gula fläcken?

Optivital är ett kosttillskott som skyddar dina ögon. Den består av samma rekommenderade innehåll och dosering som användes i världens största studie (AREDS 1/2) om makuladegeneration (skador på gula fläcken).
Dessa studier bevisade att specifika vitaminer och mineraler minskade risken för utveckling av avancerad makuladegeneration och svår synnedsättning med hela 25%.

Optivital är det enda kosttillskottet i Sverige som till 100% följer den vetenskapliga studien AREDS2
141017 ogonshoppen 7141017 ogonshoppen 7
141017 ogonshoppen 7
lineline
line

Kontakta oss
Adress:
Drottninggatan 23
Telefon: 0141-23 30 30
E-post: george@kafaoptik.se

Öppettider 
​​​​​​​Mån-Fre:
10:00 - 17:00
Lör: Stängt
Sön: Stängt