Tearsagain


Tears Again Sensitive är en ögonspray som lindrar vid torra och irriterade ögon. Tearsagain lipidpray motverkar torra ögon genom att tillföra lipider, det vill säga fett, till ögat. Lipider finns naturligt i ögats tårar och deras funktion är bland annat att hålla kvar fukten. Hos många med torra ögon är denna funktion ur balans. Tearsagain tillför extra lipider som bidrar till att behålla fukten i ögat genom att minska avdunstning. Tearsagain Sensitive innehåller vitamin B5 och är fri från konserveringsmedel. 

Kan användas med kontaktlinser och smink. 
Sprayas på lätt slutet öga. 

Pris: 199:-

Hylo Gel/Dual


Klassiska smörjande ögondroppar som är långtidsverkande och lindrar ihållande ögontorrhet. Ger intensiv, terapeutisk smörjning av ögat vid allvarligare torrhetskänsla eller efter kirurgiskt ingrepp. Passar även kontaktlinsbärare. Innehåller hyaluronsyra som ger långvarig lindring, utan att ge dimsyn.
​​​​​​​

Pris: 259:-

Systane Ultra


Ger fukt till ögonen och rekommenderas till personer med symptom på torra ögon, som har behov av snabb lindring.
SYSTANE ULTRA smörjande ögondroppar är till för ögon som temporärt svider eller känns irriterade, på grund av att ögonen är torra. SYSTANE ULTRA smörjande ögondroppar kan användas för att smörja och återfukta linser för långtidsbärande och alla mjuka kontaktlinser. SYSTANE ULTRA smörjande ögondroppar fuktar dina kontaktlinser, minskar obehag vid kontaktlinsbärande och hjälper till att avlägsna partiklar, som kan orsaka irritation och/eller obehag.
​​​​​​​

Pris: 160:-

VitA-POS


VitA-POS ögonsalva med A-vitamin är avsedd för natt- och dagbruk vid riktigt torra ögon. Den är en långtidsverkande produkt som skapar ett skyddande film på ögat.
Den skyddar ögats yttre delar och hjälper ögonlocken att glida lättare över hornhinnan och bidrar samtidigt till att återuppbygga tårfilmens viktiga funktion.
Den fettrika konsistensen hos salvan kan ge dimsyn en kort stund och därför rekommenderas att VitA-POS i första hand används precis innan man går och lägger sig så den får verka över natten.
​​​​​​​

Pris: 120:-