lineline
line

Nyheter - Solglasögon vår/sommar 24!

Vi har ett stort utbud ifrån varumärken så som:
Porsche Design, Carrera, Andy Wolf, Serengeti, Vasuma, Chimi, Police och Nike! 

​​​​​​​Din lokala optiker sedan 1996.

När andra optiker främst jobbar som glasögonförsäljare fokuserar vi på att vara synvårdare. Vi sätter er ögonhälsa i första rummet och jobbar noggrant med att undersöka och ta hand om våra patienters ögon på bästa möjliga sätt.
När det gäller våra glasögon så jobbar vi främst med mer exklusiva märken och dessa är inga som du kommer se reas ut hos andra butiker. Utan vi jobbar med välrenomerade bågtillverkare och passar ihop dessa med de bästa glasen på marknaden.
​​​​​​​Glas från Carl Zeiss.

Det är skillnad på optiker och optiker. Välkommen in och upplev den.

lineline
line

Våra 5 mest populära glasögonmärken det senaste året

Örgreen


Dansk Design.
Högkvalitativa bågar i titan och acetat, första gången du håller dessa bågar i handen så kommer din uppfattning av vad kvalitetsbågar är för något att ändras för alltid.

Porsche Design


Tyska bågar designade av Ferdinand Porsches barnbarn "Butzi" Porsche och hans designstudio. Lätta titanbågar i kaxig design.

Fleye


Kunglig hovleverantör till det danska hovet, bågar i ultralätt titan, kolfiber, trä eller acetat med en klassisk skandinavisk design.

Andy Wolf


Österrikiska handgjorda bågar med en excentrisk design, kända för sina färgglada acetatbågar.

Lozza


Med en lång historia av att tillverka bågar så har dessa italienska bågar en exceptionell kvalitet och som också är otroligt prisvärda. Skapat bågar sedan 1878!
lineline
line

Märkesbågar


Det är skillnad på bågar och bågar...

​​​​​​​Vi på Kafa Optik brinner för glasögon och väljer omsorgsfullt och noggrant ut varje varumärke och båge som tas in till butiken, bågarna ska uppfylla de höga krav på kvalitet som vi tycker att en glasögonbåge ska ha.
Vid val av varumärke ska tillverkarnas rykte vara uppbyggt på kvalitet, hantverk, design och inget annat. Till oss kommer du om du är intresserad av att glasögonen du har på dig är av högsta kvalitet och bästa komfort. Att du ska ha snygga glasögon är något som du värdesätter högt.
​​​​​Som privatbutik somspecialiserar sig på högkvalitativa glasögon så har vi rätt att handla in exklusiva bågar som andra inte får. Varmt välkommen in och ta en titt på vårt utbud. 
fococlipping-andy-wolffococlipping-gottifococlipping-fleyeorgreen-logo-600x430-01fococlipping-vaerkmunic-removebg-previewporsche-design-logo-fococlipping-standard1minamoto-2-fococlipping-standard1new_footer_logo-fococlipping-standard-1
lineline
line

Glas från Carl Zeiss 

​​​​​​

Det är skillnad på glas och glas...

Hos oss får du tyska glas från världskända Carl Zeiss, som grundades redan 1846. Deras expertis inom optik är oöverträffad av någon annan.
En världsledande tillverkare av precisionsoptik.
​​​​​​​
Fullt UV-skydd i alla glas från ZEISS!
Solens UV-strålar finns alltid där. Även på en mulen dag, UV-strålningen är farlig för våra ögon och kan med tiden leda till skador på näthinnan och gula fläcken.
​​​Därför erbjuder Zeiss alltid fullt UV-skydd i alla deras glasögonglas.
lineline
line

Hantverk - Handgjort


Nästan alla våra glasögon slipas och sätts ihop för hand i vår egna verkstad vilket gör att vi själva kan ha en större påverkan på hur dina glasögon och bågar ska formas efter just ditt ansikte och behov. Att ha en egen verkstad gör det även möjligt att snabbare tillverka och leverera dina glasögon till dig, alltifrån cirka 1 timme för ett par enkelslipade glasögon (om glasen finns på lager)  till cirka 5 arbetsdagar för ett par progressiva glasögon. 
lineline
line

Kontakta oss

​​​​​​​

Adress: Drottninggatan 23
Telefon: 0141-23 30 30
E-post: george@kafaoptik.se

Öppettider
​​​​​​​ 

Mån-Fre: 09:30 - 18:00
Lör: Stängt
Sön: Stängt

BenifyBenify
Vi är anslutna till Benify via Synologen
lineline
line