Bågar och Glas

Glas

Hos oss får du kvalitetsglas från Carl Zeiss. Vi använder "Impressionisten" vilket är en maskin som mäter upp alla de viktiga värden som behövs för att få progressiva glas så exakt anpassade för ditt ansikte som möjligt.

Enkelslipade Glas
För dig som vill ha ett par glas till antingen avstånd eller bara för läsning på nära, så är enkelslipade de glasen för dig, dessa glas kan även slipas så att det är konstruerade för ett visst avstånd.

Progressiva Glas
Progressiva glas är för dig som vill slippa att ta av och på dina glasögon hela tiden, dessa glas är slipade för att ge ett bekvämt seende på både långt och nära håll.

Fotokromatiska Glas
Fotokromatiska glas är sådanna som kan ändra färg när de utsätts för uv-ljus, har du ett arbete där du ofta går ut och in och inte vill krångla med både vanliga glasögon och solglasögon, eller för dig som vill smidigt kunna gå ut utan att tänka på solglasögon så är detta den perfekta lösningen för dig, så fort du går ut så börjar glasen att ändra färg och så fort du går inomhus så blir glasen klara igen. 


zeiss1zeiss1
zeiss
lineline
line

Bågar

Butikens fylls hela tiden med de senaste nyheterna inom modevärlden. Vårt sortiment är välfyllt med ​allt från lågprisbågar till exklusiva modebågar för alla åldrar. 

silhouettesilhouette
silhouette
hugo bosshugo boss
hugo boss