George Kafa

Optiker, Optometrist

Hantverksoptiker - Stefanskolan
BSc. Leg. Optiker - Karolinska Institutet
MSc i Klinisk Optometri - Salus University


Fahed Kafa

2:a generationen Optiker, Optometrist

BSc. Leg Optiker - Karolinska Institutet
MSc i Klinisk Optometri - Karolinska Institutet

Vi på Kafa Optik jobbar hårt för att erbjuda våra kunder och patienter den högsta nivån av undersökningar, service och produkter.

Vi är två Optometrister i butiken med en MSc (Master of Science) i klinisk optomteri som brinner för ögonhälsa och att ta hand om våra patienters ögon på bästa sätt. Butiken är alltid försedd med den senaste teknologin och utrustningen för att vi ska kunna erbjuda den högsta nivån av klinisk verksamhet och för att inte enbart undersöka synen utan även kunna kontrollera patienternas ögonhälsa, för att i ett så tidigt skede som möjligt kunna upptäcka sjukliga förändringar eller andra tillstånd i ögat som kan behöva behandlas.

Skillnad på glas och glas
Optikeryrket handlar inte bara om synvård, utan även om att tillpassa glasögon, även där vill vi kunna erbjuda den absolut högsta klassen på de glasögon vi lämnar ut och därför har vi valt att jobba tillsammans med Carl Zeiss, som vi har som vår glasleverantör. Zeiss är världsledande inom optik och har en erfarenhet som sträcker sig bakåt ändå till 1846. Vare sig det gäller enkelslipade glas, bifokala glas eller progressiva glas så kan Carl Zeiss tillhandahålla glasögonglas i världsklass.

Skillnad på brillor och brillor
Även bågarna som ska hålla de glasen som gör att ni ser bättre ska såklart vara i bästa kvalitet, därför har vi noggrant valt ut de tillverkarna som vi tycker bäst om, och vi jobbar starkt tillsammans med flera "independent" bågtillverkare, dessa bågtillverkare jobbar endast med glasögon och deras passion och intresse för glasögon syns i deras produkter. Allting tillverkas "in house" vilket betyder att de själva designar och producerar sina bågar och att det inte är någon tredje part som tillverkar bågarna åt de. Detta tillsammans, deras passion och hantverk syns i kvaliten, komforten och designen av bågarna.