Tyska Kvalitetsglas från Carl Zeiss, Anno 1846

Det är skillnad på glas och glas...

Hos oss får du tyska glas från världskända Carl Zeiss, som grundades 1846. 
Världsledande tillverkare av precisionsoptik.
​​​​​​​

Enkelslipade Glas


Upplev ett perfekt seende på nära håll eller på långt avstånd. ZEISS enstyrkeglas är den bästa lösningen för både närsynta och översynta användare. 

Progressiva Glas 


Närmar du dig 40? Eller har du redan passerat det? Med ZEISS progressiva glas erbjuds ett optimalt stöd för skarpt och bekvämt seende på både nära och långt avstånd. De är skräddarsydda och perfekt anpassade till dig som användare, vilket ger en högre användartolerans, snabbare tillvänjning och tydligare syn i alla lägen. 

Terminalglasögon


Terminalglasögon finns som både enkelslipade och progressiva glas beroende på ditt behov, dessa glas är anpassade för att ge ett optimalt och bekvämt seende på nära håll och vid skrivbordet.

Fotokromatisk behandling
​​​​​​​ 

Fotokromatiska glas är sånna som ändrar färg när de utsätts för uv-ljus, för dig som har ett arbete där du ofta går ut och in och inte vill krångla med både vanliga glasögon och solglasögon, eller för dig som vill smidigt kunna gå ut utan att tänka på vart du lagt dina solglasögon, så är detta den perfekta lösningen för dig, så fort du går ut i solen så börjar glasen att skifta färg och när du går in igen så blir glasen klara. 

En illustration av Zeisswerken i Jenna, Thüringen, Tyskland. 1910.